ΕΛΒΙΤΥΛ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Πολιτική Ποιότητας


Η EΛΒΙΤΥΛ Α.Β.Ε.Ε. έχει σαν βασικό στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της. Θεωρούμε, ότι εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, όταν προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. 

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η οποία είναι το αποτέλεσμα της ποιότητας των επιμέρους εργασιών σ’ όλες τις δραστηριότητές μας, εξασφαλίζει τη διατήρηση της πελατείας μας και την προσέλευση νέων πελατών.

«Ποιότητα Προϊόντων EΛΒΙΤΥΛ Α.Β.Ε.Ε.» ορίζουμε την αναπτυγμένη δυνατότητα και ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, στο βέλτιστο κόστος. Όλοι μας στην Εταιρεία προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας άψογα (κατά το δυνατό) ποιοτικά προϊόντα, κατάλληλα σχεδιασμένα, κατάλληλα για την προδιαγραφόμενη χρήση τους, κατασκευασμένα με προηγμένα υλικά και μεθόδους και σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Είμαστε όλοι και καθένας χωριστά, υπεύθυνοι για την «ποιότητα» των τελικών προϊόντων μας, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να συμβάλλουμε στην πρωτοπορία της Εταιρείας μας έναντι του ανταγωνισμού. Η ποιότητα των προϊόντων της EΛΒΙΤΥΛ Α.Β.Ε.Ε. βασίζεται στην πλήρη συμμόρφωση του προσωπικού μας στην πολιτική ποιότητας και στις γραπτές διαδικασίες, που διασφαλίζουν την πληρότητα και ορθότητα των ενεργειών μας. Κάθε μέλος του προσωπικού της Εταιρείας μας έχει δικαίωμα και υποχρέωση να σταματά την εργασία του όταν αντιλαμβάνεται ότι δε διασφαλίζεται η ποιότητα των παραγομένων προϊόντων και να τοποθετεί τα προϊόντα που θεωρεί ελαττωματικά στους προεπιλεγμένους χώρους («κόκκινα κασάκια»). 

Κάθε καλόπιστη κριτική των συνεργατών και πελατών μας που αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας είναι όχι μόνον ευπρόσδεκτη αλλά και επιθυμητή. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά προσπαθούμε να αποφεύγουμε την επανάληψη των ιδίων λαθών.

 

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 
Σύνθετη αναζήτηση
Τελευταία νέα:

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ


active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης